Als u een nieuw bedrijf of project begint in Amsterdam of ergens anders in Nederland, dan staat online aanwezigheid en het inhuren van een webdesigner om een ​​website te laten maken waarschijnlijk op uw agenda.

Ook als u al langer online bent, kunnen ook behoeftes ontstaan om meer uit  de bestaande website halen of wellicht heeft u ideeën over nieuwe online functionaliteiten, ook dan zal u een internet specialist nodig hebben.

Aan u de taak een webdesigner te kiezen die goed kan aanvoelen wat u nodig heeft en wat het beste aansluit op uw behoeftes. Iemand die een traject uitstippelt en helder communiceert. Ik heb gewerkt met veel verschillende bedrijven en projecten, waarmee ik veel ervaring heb opgebouwd. Samen met mijn expertise en communicatieve vaardigheden zal ik zorgen dat het proces vlot verloopt en dat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Haal meer uit uw website

Weet u niet precies wat u allemaal uit uw website kan halen? Maak je geen zorgen, dat is nu juist waar ik voor ben. Ik wil niet alleen mooie ontwerpen maken en die online zetten, ik denk met u mee en ik help uw bedrijf of project effectief online in de markt te zetten.

Het is goed om over de functie van uw website na te denken, wilt u een meer statische site waar u een visitekaartje afgeeft of moet het meer interactief worden, een blog waar je mensen laat mee praten over jou onderwerpen. Het is een goed idee om contact informatie te verzamelen van bezoekers, zodat u belangstellende via een email of nieuwsbrief periodiek op de hoogte houdt van uw onderneming. Er zijn nog talrijke zaken die u wel of niet kunt doen, dit is afhankelijk van veel factoren, u heeft hier vast ideeën over, ik wil ze graag voor u waarmaken.

 

Wat zijn de doelstellingen?

Met elke website moeten er obstakels overwonnen worden om uw website perfect aan te laten sluiten op uw onderneming. U moet nadenken over hoe u wilt dat mensen uw website vinden, wat is u belangrijkste doelgroep? Als u niet zeker bent, kan ik u vertellen wat u kunt verwachten wanneer uw website live gaat, u adviseren over hoe je meer mensen kunt bereiken, en maatregelen nemen om uw nieuwesite in een positie te zetten zodat het door de juiste mensen gevonden wordt. Het kost enige tijd om concurrerend te worden bij zoekmachines. U kunt niet verwachten dat uw website direct naar de top van de resultaten zal schieten, maar ik weet veel over zoekmachine optimalisatie.

Hoe beter u voor ogen hebt wat u wilt laten zien en wat u wilt bereiken met de website, hoe beter ik u van dienst kan zijn en hoe sneller het project klaar zal zijn.

Graag spreek ik vrijblijvend af voor een kop koffie om uw online wensen meer vorm te geven? Dus bel me +31(0)624774678 of stuur me een email.