Ik denk dat het belangrijk is voor website eigenaren dat ze in staat zijn om hun eigen website eenvoudig te beheren zonder dat ze een webdesigner nodig hebben om een verandering door te voeren, want het bespaart u tijd en geld. Ik heb met verschillende content management systemen gewerkt, waarbij niet professionals aanpassingen aan hun website moesten maken, en WordPress overtreft ze allemaal, makkelijk.

Bezoek de WordPress website

 

WordPress als Content Management Systeem

WordPress is ontworpen voor bloggers, mensen die vaak en moeiteloos artikelen willen plaatsen op hun website, waarop andere makkelijk kunnen reageren. Tegenwoordig  is het veel meer dan alleen een blog applicatie, WordPress heeft zich ontwikkeld tot een volwaardig Content Management Systeem waarmee complexe website kunnen worden onderhouden. Iedereen met toegang tot het bedieningspaneel kan aanpassingen aan de  ​​webpagina te maken, nieuwe pagina’s en foto’s toevoegen aan hun site, en ga zo maar door. De flexibele teksteditor van  WordPress wordt online gebruikt en werkt op dezelfde manier als een teksteditor als Microsoft Word. Een pagina bewerken is net zo eenvoudig als het schrijven van een e-mail.

Een punt van aandacht is de beveiliging, veel gebruikte open source systemen als WordPress zijn een potentieël doelwit voor hackers. Gelukkig valt er veel te doen, door extra aandacht te schenken aan de beveiliging kan een WordPress site relatief goed beveiligd worden zodat het erg lastig wordt om in te breken in het systeem.

WordPress Training

Als ik met uw web design project klaar ben, zal ik u laten zien hoe je WordPress gebruikt. Na mijn training zult u in staat zijn om de tekst te bewerken op al uw webpagina’s, foto’s te uploaden en ze op een pagina zetten, afhankelijk van het project en de skills van de beheerder kunnen we diep ingaan op de mogelijkheden van WordPress. Bovendien is er  uitgebreide online documentatie, dus als je het even niet weet , alle antwoorden zijn makkelijk te vinden op het web.

Zie WordPress in actie

Mocht je WordPress een keer willen zien en uitproberen, stuur me een e-mail en ik zal u toegang geven tot mijn demo website die gebruik maakt van WordPress. U zult volledige toegang hebben in het bedieningspaneel en je zult zien hoe gemakkelijk en intuïtief het gebruik van WordPress is.